sjuttonde september - torsdag

2009-09-17, 20:55:13 / Kategori:

Haha vilken intressant dag jag har haft idag, tycker jag. Har återigen varit på coop, dagen segade sig som fan fram till lunchen. Men sen, fick stapla en hel pallbjörn lök (500kg totalt), det var tungt i mina armar. Fick sen stuva på ganska mycket, gud vad trevliga vissa är som kommer och handlar, och för att inte tala om mina "handledare" på frukt och grönt, haha. Fick smaka granatäpplen idag också för första gången, tro det eller ej, men det var faktiskt gott. Inte så här mmm gott så jag skulle köpa det en vardagskväll, men helt okej.

När jag slutat åkte jag in till stan och sprang in på banken och gjorde mina ärenden. Sen sprang jag till bussen och hann få ett sms: kör du mjukis idag?! ;) Men vadå, om jag bara åker typ fram och tillbaka till coop och har arbetskläder där, får jag inte ha mjukisar på mig då eller? :( Stressade iallafall hem.

Klockan sex styr jag mot stan igen, men bilen. Byter om och går till salen, tar en "boxningskudde", eftersom att jag och maria skulle träna psi. Orkar dock inte flytta den själv så står liksom bara där, maria är lite sen! ;), så vi hann inte flytta den utan den fick stå kvar där den stod. Svettigt värre var det kan jag tala om. Och nu kan emma knappt gå, oroar mig för de sju trapporna jag ska upp och ner i ett antal gånger imorgon i skolan. Men det var skönt, efter ett åtta månaders uppehåll på inpuls, är jag nu tillbaka.

Imorgon kommer linda hit, och på lördag ska vi kanske gå ut. Vad händer här runt om i luleå då?!
Mys pys! ♥

Jag är redo!


granatäpplet!




KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?